I StoryHr piše o skrivenom talentu Indire Levak

 

Uskoro izlazi 12. studijski album grupe Colonia pod nazivom ‘Feniks’. Tim je povodom Indira u razgovoru za In Magazin ispričala koliko je ponosna što je na sceni gotovo dva deteljeća. ‘Prekrasne godine jednog lijepog glazbenog braka. Boris i ja smo još uvijek mladi i poletni, imamo jako puno ideja i ne mislimo stati’, kaže Indira.

Uvijek nasmijana Slavonka nedavno je sa suprugom Miroslavom Levakom proslavila prvu godišnjicu braka, kada je dala veliki intervju za Story, a sada je ponovno ispričala koliko uživa u bračnom životu. ‘Super mi je, krasno! Moj suprug je uz mene, to mi je vjetar u leđa. Prekrasan je’, rekla je kroz smijeh te dodala kako je njezin suprug preuzeo logistiku benda te je njihov menadžer.

Indira Vladić i Miroslav Levak

Kada nije posvećena glazbi, Indira već duže vrijeme ima svoj ispušni ventil.

‘Imamo koncesiju na bazenima u Bjelovaru, bavimo se profesionalnim spravama za vježbanje, a dizajniranje namještaja mi je ispušni ventil. Noćna sam ptica i kada se sve smiri smišljam dizajn, interijere i eksterijere’, objasnila je te dodala kako je svoju oazu mira pronašla u suprugovom domu, u Bjelovaru

‘To ide s godinama, čovjek teži mirnijem životu, povuče se od ludnice i vreve. Ovo je naša zen oaza, moj suprug i ja, dva psa, dvije mačke i – na selo!’, zaključuje simpatična glazbenica.

Sva prava pridržava Indira Levak Dizajn. Izrada web stranica Ma-Tu Media j.d.o.o